Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med laks og spinat

(1) 4 Personer

Pasta med laks og spinat - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Pasta "gerne penne"
gerne penne
200
g
Fersk røget laks "laks i store tern"
laks i store tern
2
bakker
Spinat "frisk"
frisk
3
stk
Løg "hakkede"
hakkede
1
stk
Hønsebouillonterning
3
dl
Vand
1
glas
Hvidvin
2,5
dl
Piskefløde
Salvie
Salt
Peber

Tilbehør: 2 flutes

Fremgangsmåde
Sautér de hakket løg i lidt god olivenolie. Tilsæt boullion opløst i vandet, fløde, vin og krydderier og lad det simre ca. 20 minutter.

Vend den dampede spinat, nykogte pasta og laksen i og servér.

Hertil varmet flutes smurt med lidt olivenolie og drysset med salt.


Søgeord: pasta, laks, spinat, hvidvin, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
pasta, laks, spinat, hvidvin, madopskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her