Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med hvidløg og roastbeef

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Pasta med hvidløg og roastbeef - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
portioner
Pasta "nykogt, dampende varm"
nykogt, dampende varm
300
g
Roastbeef
100
g
Champignon "friske"
friske
3
spsk
Hvidløgsost
Peber "friskkværnet sort"
friskkværnet sort
1
pakke
Ærter
Parmesanost "reven"
reven

Fremgangsmåde
Skær roastbeefen i strimler. Rens champignonerne, fjern rodskiven og rist dem hurtigt på en pande.

Tag dem op, inden de afgiver væske. Rist hurtigt roastbeefstrimlerne på panden. Tilsæt hvidløgsosten skefuldevis og krydr med friskkværnet sort peber.

Læg champignonerne tilbage i panden sammen med ærterne. Varm alt godt igennem og bland til sidst med nykogt pasta.

Serveres med reven parmesanost, radiser og evt. ekstra hvidløgsost.


Søgeord: pasta, roastbeef, champignon, hvidløgsost, ærter, parmesanost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
pasta, roastbeef, champignon, hvidløgsost, ærter, parmesanost

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her