Parmesan-polenta med smaperagout
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
500
g
Svampe "gerne blandede"
1
dl
Hvidvin
2
dl
Fløde
200
g
Polenta "forkogt, instant polenta"
2
håndfulde
Parmesanost "friskrevet"
0,5
bundt
Bredbladet persille "hakket"
Fremgangsmåde
Pil og hak løg og hvidløg og skær svampene i mundrette stykker. Setg svampene i msør, til de smider væden og bliver gyldne. Kom evt. lidt ekstra fedtstof på panden og steg løg og hvidløg med iet par min., uden at løgene tager farve. Hæld hvidvinen ved og lad den koge ind til det halve. Kom fløden i og lad sauce simre i et par min. Smag til med salt og peber.
Tilbered polentaen efter anvisning på pakken og rør havldelen af parmesanen i. Anret polentaen på tallerkner med svamperagouten ovenpå. Drys parmesan og persille over og server straks.
Søgeord: polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/parmesan-polenta-med-smaperagout
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/parmesan-polenta-med-smaperagout