Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnstegt andebryst med løg og estragon

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Andebryster
2
stk
Løg "mellemstore"
mellemstore
1
bundt
Estragon (frisk) "lille"
lille
2
spsk
Citronsaft
1,5
dl
Hvidvin
Salt
Peber

Tilbehør:
kartofler
salat med tomater
dressing efter eget valg

Fremgangsmåde
Brun andebrysterne på skindsiden på en pande. Vend dem og steg dem 1 minut mere. Læg dem til side.

Kog kartoflerne. Skær løg i skiver og brun dem let på panden. Tilsæt estragon, citronsaft og vin og lad det koge lidt ned. Hæld det i et lille ovnfast fad og læg andebrysterne over.

Drys med salt og peber og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 18 min.

Server kødet i skiver med løgblandingen, kartofler og salat til.


Søgeord: andebryst, estragon, løg, hvidvin, and
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
andebryst, estragon, løg, hvidvin, and
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegt-andebryst-med-loeg-og-estragon

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her