Ovnbagt kartoffelmos med parmesan og timian
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
kg
Bagekartofler / bagekarfottel
4
stk
Æggeblommer
1
bundt
Timian (frisk)
100
g
Parmesanost "frisk revet, eller revet grana i pose"
50
g
Smør
0,5
dl
Sødmælk "eller fløde"
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. sæt dem i kog tilsat salt.
Riv parmesanosten og træk bladene af timian stilkene. Stilkene kan ikke bruges.
Hæld vandet fra kartoflerne gem evt. en smule. Mos kartofler smør og væde til en ensartet luftig masse. tilsæt derefter timian og ost. rør æggeblommerne i. og fyld i et smurt ildfast fad.
Derefter bages mosen ca. 15 min. eller til den er gylden ved 180°.
Søgeord: kartoffelmos, bagt, ovnbagt, kartoffel, kartofler, parm
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
kartoffelmos, bagt, ovnbagt, kartoffel, kartofler, parm
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
kartoffelmos, bagt, ovnbagt, kartoffel, kartofler, parm
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnbagt-kartoffelmos-med-parmesan-og-timian
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnbagt-kartoffelmos-med-parmesan-og-timian