Ostesuppe med porrer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
stk
Porre
20
g
Margarine
3
spsk
Mel
1
l
Suppe "vand + terning"
150
g
Revet ost / reven ost
1
stk
Æggeblomme
1
dl
Fløde
Bladselleri "fintstrimlet, og/eller radiser i skiver"
Tilbehør: flutes
Fremgangsmåde
Porren skæres i tynde skiver og svitses i margarinen. Melet drysses over, og der spædes med suppen.
Osten piskes i, og suppen småkoger 5-7 min.
Æggeblomme og fløde piskes sammen, lidt af den varme suppe piskes i, og blandingen røres i den varme suppe. Suppen varmes igennem, men må ikke koge.
Serveres med bladselleri eller radiser.
Osten piskes i, og suppen småkoger 5-7 min.
Æggeblomme og fløde piskes sammen, lidt af den varme suppe piskes i, og blandingen røres i den varme suppe. Suppen varmes igennem, men må ikke koge.
Serveres med bladselleri eller radiser.
Søgeord: ostesuppe, porrer, ost, æggeblomme, bladselleri, suppe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
ostesuppe, porrer, ost, æggeblomme, bladselleri, suppe
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
ostesuppe, porrer, ost, æggeblomme, bladselleri, suppe
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostesuppe-med-porrer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostesuppe-med-porrer