Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ostesuppe med porrer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ostesuppe med porrer - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Porre
20
g
Margarine
3
spsk
Mel
1
l
Suppe "vand + terning"
vand + terning
150
g
Revet ost / reven ost
1
stk
Æggeblomme
1
dl
Fløde
Bladselleri "fintstrimlet, og/eller radiser i skiver"
fintstrimlet, og/eller radiser i skiver

Tilbehør: flutes

Fremgangsmåde
Porren skæres i tynde skiver og svitses i margarinen. Melet drysses over, og der spædes med suppen.
Osten piskes i, og suppen småkoger 5-7 min.

Æggeblomme og fløde piskes sammen, lidt af den varme suppe piskes i, og blandingen røres i den varme suppe. Suppen varmes igennem, men må ikke koge.

Serveres med bladselleri eller radiser.


Søgeord: ostesuppe, porrer, ost, æggeblomme, bladselleri, suppe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
ostesuppe, porrer, ost, æggeblomme, bladselleri, suppe

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her