Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ostegratinerede fiskefileter med rejer og hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ostegratinerede fiskefileter med rejer og hvidvin - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Rødspættefilet
1,5
dl
Hvidvin "tør"
tør
0,5
tsk
Groft salt
180
g
Rejer
500
g
Champignoner
50
g
Smør
2
dl
Piskefløde
1
tsk
Hvedemel
0,5
tsk
Groft salt
Hvid peber "friskkværnet"
friskkværnet
Citronsaft "evt."
evt.
Gratinering
100
g
Mild danbo ost "25 %, 45+"
25 %, 45+
2
spsk
Rasp
25
g
Smør
Pynt
Rejer

Tilbehør: 300 g flutes

Fremgangsmåde

Rul fiskefileterne med skindsiden indad. Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt, ca. 5 min. under låg. Læg fileterne i et ovnfast fad. Drys rejerne over.

Skær champignonerne i skiver, og svits dem i smør. Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over. Kog stuvningen lidt ind. Smag til og hæld den over fileterne.

Ved gratinering drysses med ost og rasp. Skær smørret i mindre stykker og fordel dem herpå. Gratiner retten øverst i ovnen, til den er gylden i ca. 15 min. ved 225°.

Der er nok til 6-8 personer.



Søgeord: hovedret, ostegratineret, fiskefileter, rejer, mad, opskrift, rødspættefilet, hvidvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
hovedret, ostegratineret, fiskefileter, rejer, mad, opskrift, rødspættefilet, hvidvin
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her