Ostefondue
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Emmentaler
200
g
Comte ost
0,5
flaske
Hvidvin "helst en chablis"
12
skiver
Brød "skåret i tern og ristet i ovnen"
Fremgangsmåde
Rist brødternene i ovnen. Smelt ostene forsigtigt sammen med vinen i en gryde og kom den i fondusættet. Hold det varm over ild og dyp stykker af brød i ostemassen.
Hertil drikkes hvidvin.
Søgeord: ostefondue, fondue, hovedret, mad, opskrifter, emmentaler, comté, hvidvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Fest , Gæstemad
Søgeord:
ostefondue, fondue, hovedret, mad, opskrifter, emmentaler, comté, hvidvin
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Fest , Gæstemad
Søgeord:
ostefondue, fondue, hovedret, mad, opskrifter, emmentaler, comté, hvidvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostefondue
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostefondue