Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ostefondue

(1) 4 Personer

Ostefondue - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Emmentaler
200
g
Comte ost
0,5
flaske
Hvidvin "helst en chablis"
helst en chablis
12
skiver
Brød "skåret i tern og ristet i ovnen"
skåret i tern og ristet i ovnen

Fremgangsmåde

Rist brødternene i ovnen. Smelt ostene forsigtigt sammen med vinen i en gryde og kom den i fondusættet. Hold det varm over ild og dyp stykker af brød i ostemassen.

Hertil drikkes hvidvin.



Søgeord: ostefondue, fondue, hovedret, mad, opskrifter, emmentaler, comté, hvidvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Fest , Gæstemad

Søgeord:
ostefondue, fondue, hovedret, mad, opskrifter, emmentaler, comté, hvidvin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her