Logo
www.mad-og-drikke.dk

Osso buco med risotto milanese

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kalveskank "i skiver, med marvben"
i skiver, med marvben
60
g
Smør
3
dl
Hvidvin
2
dl
Bouillon
375
g
Tomater "hakkede"
hakkede
Gremolata
0,5
bundt
Bredbladet persille
1
stk
Citron "reven skal heraf"
reven skal heraf
1 - 2
fed
Hvidløg
Risotto
40
g
Smør
1
stk
Løg "lille, hakket"
lille, hakket
350
g
Ris "helst risottoris"
helst risottoris
1
l
Bouillon "efter behov"
efter behov
2
dl
Hvidvin
Parmesanost
0,5
tsk
Gurkemeje

Fremgangsmåde

Brun kødskiverne i smørret, to af gangen. Læg alt kødet fladt i gryden, så marven ikke falder ud. Hæld vinen over og lad den koge i 10 min. Tilsæt dernæst tomaterne og lad retten koge. Til sidst tilsættes bouillonen og der krydres med salt og peber. Lad det snurre i mindst 1 ½ time.

Lav en blanding af hakket persille, finthakket hvidløg og revet citronskal. Denne blanding kaldes Gremolata, og serveres traditionelt som drys på Osso Buco.

Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare. Tilsæt risene og steg dem kort, til de skifter farve. Tilsæt vinen og lad den koge næsten bort. Nu tilsættes varm bouillon lidt af gangen, i takt med at risene optager væden. Efter ca. 20 min. omrøres der forsigtigt. Risene skal have ca. 30 min. i alt. Den færdige risotto røres med friskrevet parmesan og smør efter behag.



Søgeord: Osso, buco, risotto, milanese, risottoris, ris, risrette
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Osso, buco, risotto, milanese, risottoris, ris, risrette
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/osso-buco-med-risotto-milanese/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her