Osso buco med risotto milanese
Brun kødskiverne i smørret, to af gangen. Læg alt kødet fladt i gryden, så marven ikke falder ud. Hæld vinen over og lad den koge i 10 min. Tilsæt dernæst tomaterne og lad retten koge. Til sidst tilsættes bouillonen og der krydres med salt og peber. Lad det snurre i mindst 1 ½ time.
Lav en blanding af hakket persille, finthakket hvidløg og revet citronskal. Denne blanding kaldes Gremolata, og serveres traditionelt som drys på Osso Buco.
Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare. Tilsæt risene og steg dem kort, til de skifter farve. Tilsæt vinen og lad den koge næsten bort. Nu tilsættes varm bouillon lidt af gangen, i takt med at risene optager væden. Efter ca. 20 min. omrøres der forsigtigt. Risene skal have ca. 30 min. i alt. Den færdige risotto røres med friskrevet parmesan og smør efter behag.
Søgeord: Osso, buco, risotto, milanese, risottoris, ris, risrette
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Osso, buco, risotto, milanese, risottoris, ris, risrette
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/osso-buco-med-risotto-milanese