Logo
www.mad-og-drikke.dk

Omelet med svampe og spinat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Omelet med svampe og spinat - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg
350
g
Champignoner
3
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
12
stk
Æg
1,5
dl
Sødmælk
Smør
300
g
Babyspinat "frisk"
frisk
325
g
Fetaost
1
bundt
Kruspersille
2
tsk
Chiliflager "tørrede"
tørrede
Grøn salat:
100
g
Grøn salat "blandet"
blandet
Olivenolie
Peber

Fremgangsmåde

Hak løget fint. Skær champignonerne i kvarter. Steg løg og svampe gyldne i olie på en pande, og drys med salt. Pisk æg med mælk og peber. Varm 2 pander op med 1 spsk. smør, og hæld 1/4 af æggeblandingen på hver pande. Steg æggemassen ved middelvarme, til den sætter sig. Kom en håndfuld spinat og et par skefulde stegte svampe på hver pande, og drys med feta. Fold hver omelet om fyldet, og steg i 2 minutter på hver side. 

 

Anret omeletterne på tallerkner, og steg de resterende 2 på samme måde. Drys de foldede omeletter med resten af fetaen, hakket persille og evt. chiliflager. Vend salaten med olie og peber. Servér til de varme omeletter.



Søgeord: omelet, spinatomelet, svampeomelet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
omelet, spinatomelet, svampeomelet

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her