Omelet med svampe og spinat
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Løg
350
g
Champignoner
3
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
12
stk
Æg
1,5
dl
Sødmælk
Smør
300
g
Babyspinat "frisk"
325
g
Fetaost
1
bundt
Kruspersille
2
tsk
Chiliflager "tørrede"
Grøn salat:
100
g
Grøn salat "blandet"
Olivenolie
Peber
Fremgangsmåde
Hak løget fint. Skær champignonerne i kvarter. Steg løg og svampe gyldne i olie på en pande, og drys med salt. Pisk æg med mælk og peber. Varm 2 pander op med 1 spsk. smør, og hæld 1/4 af æggeblandingen på hver pande. Steg æggemassen ved middelvarme, til den sætter sig. Kom en håndfuld spinat og et par skefulde stegte svampe på hver pande, og drys med feta. Fold hver omelet om fyldet, og steg i 2 minutter på hver side.
Anret omeletterne på tallerkner, og steg de resterende 2 på samme måde. Drys de foldede omeletter med resten af fetaen, hakket persille og evt. chiliflager. Vend salaten med olie og peber. Servér til de varme omeletter.
Søgeord: omelet, spinatomelet, svampeomelet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
omelet, spinatomelet, svampeomelet
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
omelet, spinatomelet, svampeomelet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/omelet-med-svampe-og-spinat
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/omelet-med-svampe-og-spinat