Omelet med svampe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
100
g
Champignoner "eller andre svampe"
1
lille
Rødløg
Smør "til stegning"
5
stk
Æg
Salt
Peber
40
g
Vesterhavsost "eller anden fat ost"
Tilbehør:
Rugbrød
1
håndfuld
Purløg
Fremgangsmåde
Skær svampe og rødløg i skiver, og steg dem på en pande i lidt smør ved middel varme i 7-10 minutter. Tag de stegte skiver fra panden, og stil den tilbage på blusset med lidt nyt smør.
Pisk æg, og hæld dem på panden, når smørret har bruset af. Rør let rundt med en spatel, indtil æggemassen begynder at sætte sig. Fordel svampe, rødløg, salt, peber og smuldret ost over æggemassen.
Skru ned til middelvarme, og lad omeletten stivne i 4-5 minutter.
Servér med et stykke ristet rugbrød og klippet pruløg på toppen.
Søgeord: omelet med svampe, svampeomelet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
omelet med svampe, svampeomelet
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
omelet med svampe, svampeomelet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/omelet-med-svampe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/omelet-med-svampe