Logo
www.mad-og-drikke.dk

Omelet med svampe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Omelet med svampe - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Champignoner "eller andre svampe"
eller andre svampe
1
lille
Rødløg
Smør "til stegning"
til stegning
5
stk
Æg
Salt
Peber
40
g
Vesterhavsost "eller anden fat ost"
eller anden fat ost
Tilbehør:
Rugbrød
1
håndfuld
Purløg

Fremgangsmåde

Skær svampe og rødløg i skiver, og steg dem på en pande i lidt smør ved middel varme i 7-10 minutter. Tag de stegte skiver fra panden, og stil den tilbage på blusset med lidt nyt smør. 

 

Pisk æg, og hæld dem på panden, når smørret har bruset af. Rør let rundt med en spatel, indtil æggemassen begynder at sætte sig. Fordel svampe, rødløg, salt, peber og smuldret ost over æggemassen.

 

Skru ned til middelvarme, og lad omeletten stivne i 4-5 minutter.

 

Servér med et stykke ristet rugbrød og klippet pruløg på toppen.



Søgeord: omelet med svampe, svampeomelet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
omelet med svampe, svampeomelet

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her