Logo
www.mad-og-drikke.dk

Omelet med hakket oksekød

(1) 4 Personer

Omelet med hakket oksekød - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
5
stk
Æg
1,5
dl
Mælk
Salt
Peber
Fyld
1
stk
Løg
250
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Oksebouillonterning
1
dl
Vand
Salt
Peber

Tilbehør: salat

Fremgangsmåde

Løget hakkes fint og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, tilsæt bouillonterning samt vand og krydr med salt og peber. Bland æg, mælk, salt og peber i en skål, pisk ingredienserne sammen. Derefter blandes kødet i.

Smelt lidt smør på en pande, brug en paletkniv til at løsne omeletten fra kanten. Steg den ved svag varme i nogle min., vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.

Pynt omeletten med friske krydderurter, f.eks. frisk basilikum.



Søgeord: omelet, hakket, oksekød, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
omelet, hakket, oksekød, hovedret

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her