Omelet med hakket oksekød
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
5
stk
Æg
1,5
dl
Mælk
Salt
Peber
Fyld
1
stk
Løg
250
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Oksebouillonterning
1
dl
Vand
Salt
Peber
Tilbehør: salat
Fremgangsmåde
Løget hakkes fint og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, tilsæt bouillonterning samt vand og krydr med salt og peber. Bland æg, mælk, salt og peber i en skål, pisk ingredienserne sammen. Derefter blandes kødet i.
Smelt lidt smør på en pande, brug en paletkniv til at løsne omeletten fra kanten. Steg den ved svag varme i nogle min., vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Pynt omeletten med friske krydderurter, f.eks. frisk basilikum.
Søgeord: omelet, hakket, oksekød, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
omelet, hakket, oksekød, hovedret
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
omelet, hakket, oksekød, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/omelet-med-hakket-oksekoed
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/omelet-med-hakket-oksekoed