Oldemors sur sød suppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
kg
Stribet flæsk
2
l
Vand
Salt
Eddike
Sukker / melis / stødt melis
250
g
Svesker
250
g
Æbler
125
g
Rosiner
Melboller
Fremgangsmåde
Flæsket koges i vand med salt, til det er mørt, ca. 1½ time, hvorefter det tages op evt. skummes suppen for fedt. De udblødte svesker, rosiner og skrællede, ituskårne æbler kommes i suppen og koges møre.
Suppen smages til med eddike, sukker og salt og melbollerne får et opkog her i. Suppen serveres med flæskeskiver til.
Suppen smages til med eddike, sukker og salt og melbollerne får et opkog her i. Suppen serveres med flæskeskiver til.
Søgeord: sur, sød, suppe, stribet, flæsk, svesker, æbler, rosiner, melboller, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
sur, sød, suppe, stribet, flæsk, svesker, æbler, rosiner, melboller, mad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
sur, sød, suppe, stribet, flæsk, svesker, æbler, rosiner, melboller, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oldemors-sur-soed-suppe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oldemors-sur-soed-suppe