Logo
www.mad-og-drikke.dk

Oksestrimler med ingefær og peberfrugt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Oksestrimler med ingefær og peberfrugt - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Oksekød i strimler
1
spsk
Olie
3
stk
Peberfrugter "500 g f.eks. 1 grøn, 1 rød og 1 gul"
500 g f.eks. 1 grøn, 1 rød og 1 gul
1
stk
Porre "i skiver, 175 g"
i skiver, 175 g
2
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede
2
spsk
Ingefær "finthakket frisk"
finthakket frisk
3
spsk
Sherry "eller bouillon"
eller bouillon
2
dl
Bouillon
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
Saucejævner

Tilbehør: risblanding med vilde ris

Fremgangsmåde

Begynd med at flække peberfrugterne og fjern frøstolen. Læg dem med skærefladen nedad på alufolie på en bageplade. Grill dem i ca. 10 minutter i midten af ovnen, til de er brune.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en wok/pande og rist kødet under omrøring ca. 2-3 minutter. Skrab kødet over på en tallerken. Skær peberfrugterne i grove trekanter, porren i skiver, og hak hvidløg og ingefær. Kom det i wokken og rør rundt 1-2 minutter.

Tilsæt sherry, bouillon og soya og kog i 5 minutter. Jævn med saucejævning til en tynd sauce. Kom kød i og varm det hele et øjeblik.

Server ris til denne dejlige hovedret.



Søgeord: oksetrimler, oksekød, ingefær, peberfrugt, sherry, bouillon, soya, porre, kød, hovedret, vilde, ris
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
oksetrimler, oksekød, ingefær, peberfrugt, sherry, bouillon, soya, porre, kød, hovedret, vilde, ris
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her