Logo
www.mad-og-drikke.dk

Oksemørbrad med pistacienødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 12 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
kg
Oksemørbrad
100
g
Pistacienøddekerner
100
g
Smør
Salt
Peber
2
stk
Skalotteløg
1
dl
Vand
3
dl
Oksebouillon
1
dl
Piskefløde
Maizena / maizenamel

Fremgangsmåde

Kødet pudses for fedt og sener. Halvdelen af nødderne prikkes i kødet brun kødet i forvarmet ovn 250°, 5 min. på hver side. Pensel med lidt af smørret under bruning. Dæmp varmen til 170°.

Hak resten af nødderne groft og bland dem med resten af smørret. Fordel blandingen i et jævnt lag på stegen og krydr. Læg de pillede, skivede løg i bunden af bradepanden. Steg kødet færdigt i ca. 15 min.

Tænd grillen og grill kødets overside i ca. 2 min. Lad kødet hvile for åben ovndør i 5 min., tag det ud af ovnen og lad det trække i 15 min.

Kog bradepanden af med bouillon, si skyen og bring den i kog med fløden, smag til og lad det simre i 5 min. Lad nødderne blive i sovsen. Jævn sovsen med maizena.

Det smager godt med ekstra nødder på toppen af stegen.



Søgeord: oksekød, oksemørbrad, mørbrad, mørbradbøffer, mørbrad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Jul , Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Fest , Gæstemad

Søgeord:
oksekød, oksemørbrad, mørbrad, mørbradbøffer, mørbrad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oksemoerbrad-med-pistacienoedder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her