Oksekød i stærk rød karry
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Skært oksekød "f.eks fra inderlår eller klump"
5
dl
Kokosmælk
250
g
Auberginer "små"
1 - 2
tsk
Rød karry
10
blade
Thailandsk basilikum
Salt
Fiskesauce
Tilbehør: jasminris
Fremgangsmåde
Skær kødet i tynde strimler.
Kom 2 dl kokosmælk i en gryde. Varm det op og lad det koge et par min. Kom kødet i. Tilsæt rød karry. Kog et par minutter.
Hæld resten af kokosmælken i, kog op og smag til med fiskesaucen og salt.
Skær auberginerne i mindre stykker, kom dem i gryden og kog 2-3 min. Tilsæt basilikum.
Kom 2 dl kokosmælk i en gryde. Varm det op og lad det koge et par min. Kom kødet i. Tilsæt rød karry. Kog et par minutter.
Hæld resten af kokosmælken i, kog op og smag til med fiskesaucen og salt.
Skær auberginerne i mindre stykker, kom dem i gryden og kog 2-3 min. Tilsæt basilikum.
Søgeord: oksekød, rød, karry, stærk, okse, mad, okseinderlår, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
oksekød, rød, karry, stærk, okse, mad, okseinderlår, okse
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
oksekød, rød, karry, stærk, okse, mad, okseinderlår, okse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oksekoed-i-staerk-roed-karry
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oksekoed-i-staerk-roed-karry