Nøddekage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
150
g
Smør
125
g
Sukker / melis / stødt melis
125
g
Hasselnødder "blendede"
150
g
Hvedemel
Fyld
100
g
Sukker / melis / stødt melis
125
g
Hasselnødder "blendede"
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
1,5
dl
Piskefløde
12 stk. julebagværk
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker meget lyst og luftigt og bland nødder og mel i dejen, der ikke skal andet end lige samles. Stil den evt. koldt lidt.
Del den i to og rul ud, så den passer til en tærteform med løs bund. Læg den ene del i den smurte form. Rør alle dele til fyldet sammen og kom over dejen, læg det andet stykke dej over og tryk ned langs kanten, så den lukker til.
Bages ved 180 grader i 45 min., til den er gennembagt. Skæres ud i stykker og drysses med sigtet flormelis.
Søgeord: nøddekage, juleopskrifter, jul, hasselnødder, julebagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
nøddekage, juleopskrifter, jul, hasselnødder, julebagværk
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
nøddekage, juleopskrifter, jul, hasselnødder, julebagværk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/noeddekage
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/noeddekage