Nemme croissanter med marcipan-nøddefyld
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Stk.

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
200
g
Marcipan
90
g
Nødder "f.eks. hasselnødder, valnødder og pistaciekerner"
1
dåse
Croissantdej "eller en rulle butterdej"
1
stk
Æg "til pensling"
Pynt:
Pistaciekerner "finthakkede"
Flormelis / florsukker
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.
Riv marcipanen groft, hvis den er meget hård. Hak nødderne relativt fint, men ikke til drys. Mos marcipan og nødder sammen, så du får en sammenhængende masse.
Skil croissantdejen ad (hvis du bruger dem fra dåse) eller skær butterdejspladen ud i seks lige store trekanter. Fordel marcipanfyldet på croissantdejen og rul croissanterne sammen fra den brede ende. Klem evt. spidserne lidt sammen, så fyldet ikke løber ud. Læg croissanterne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg og drys med finthakkede pistaciekerner.
Bag dem i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af inden servering. Giv dem evt. et drys flormelis lige inden servering.
Søgeord: croissant, marcipancroissant
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad
Søgeord:
croissant, marcipancroissant
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad
Søgeord:
croissant, marcipancroissant
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/nemme-croissanter-med-marcipan-noeddefyld
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/nemme-croissanter-med-marcipan-noeddefyld