Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nemme croissanter med marcipan-nøddefyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Stk.

Nemme croissanter med marcipan-nøddefyld - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Marcipan
90
g
Nødder "f.eks. hasselnødder, valnødder og pistaciekerner"
f.eks. hasselnødder, valnødder og pistaciekerner
1
dåse
Croissantdej "eller en rulle butterdej"
eller en rulle butterdej
1
stk
Æg "til pensling"
til pensling
Pynt:
Pistaciekerner "finthakkede"
finthakkede
Flormelis / florsukker

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.

 

Riv marcipanen groft, hvis den er meget hård. Hak nødderne relativt fint, men ikke til drys. Mos marcipan og nødder sammen, så du får en sammenhængende masse. 

 

Skil croissantdejen ad (hvis du bruger dem fra dåse) eller skær butterdejspladen ud i seks lige store trekanter. Fordel marcipanfyldet på croissantdejen og rul croissanterne sammen fra den brede ende. Klem evt. spidserne lidt sammen, så fyldet ikke løber ud. Læg croissanterne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg og drys med finthakkede pistaciekerner.

 

Bag dem i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af inden servering. Giv dem evt. et drys flormelis lige inden servering.



Søgeord: croissant, marcipancroissant
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad

Søgeord:
croissant, marcipancroissant
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her