Logo
www.mad-og-drikke.dk

Naanbrød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Stk.

Naanbrød - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
15
g
Gær
2
dl
Vand
1
tsk
Salt
0,5
tsk
Korianderfrø "knuste"
knuste
0,5
dl
Yoghurt
500
g
Hvedemel
Olie "til pensling"
til pensling
Nigellafrø "til pynt"
til pynt

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, knuste korianderfrø, yoghurt og mel, og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve et køligt sted til dagen efter. Del dejen i 10 stykker, rul dem tyndt ud, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie, og drys med nigellafrø. Bag brødene i ovnen ved 250 grader i ca. 3 minutter. Vend brødene, og bag dem yderligere 3 minutter.

 

Lad dem køle lidt af inden servering.



Søgeord: naanbrød, fladbrød, brød, tilbehør, indisk mad, indiske retter, indiske opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
naanbrød, fladbrød, brød, tilbehør, indisk mad, indiske retter, indiske opskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her