Naanbrød
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Stk.

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
15
g
Gær
2
dl
Vand
1
tsk
Salt
0,5
tsk
Korianderfrø "knuste"
0,5
dl
Yoghurt
500
g
Hvedemel
Olie "til pensling"
Nigellafrø "til pynt"
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, knuste korianderfrø, yoghurt og mel, og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve et køligt sted til dagen efter. Del dejen i 10 stykker, rul dem tyndt ud, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie, og drys med nigellafrø. Bag brødene i ovnen ved 250 grader i ca. 3 minutter. Vend brødene, og bag dem yderligere 3 minutter.
Lad dem køle lidt af inden servering.
Søgeord: naanbrød, fladbrød, brød, tilbehør, indisk mad, indiske retter, indiske opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
naanbrød, fladbrød, brød, tilbehør, indisk mad, indiske retter, indiske opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
naanbrød, fladbrød, brød, tilbehør, indisk mad, indiske retter, indiske opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/naanbroed
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/naanbroed