Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mørbradgryde

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Mørbradgryde - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Svinemørbrad
2
dl
Mel
1
dåse
Flåede hakkede tomater
0,5
l
Madlavningsfløde
250
g
Champignon
1
pakke
Cocktailpølser
1
pakke
Bacon "i skiver"
i skiver
Salt
Peber
Hvidløgssalt
Paprika
Fedtstof "til stegning"
til stegning

Tilbehør: løse ris og hvidløgsflutes

Fremgangsmåde
Bland melet med 1 tsk. salt og 1 tsk. peber. Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver og vend dem i melet.

Steg baconskiverne og bræk dem i stykker.

Steg derefter mørbradbøfferne. Tilsæt pølser, tomater og fløde. Vask champignonerne og skær dem i skiver. Put dem i gryden og krydder med salt, peber, hvidløgssalt og paprika efter behov.

Varm herefter retten godt i gennem og server med ris og hvidløgsflute.


Søgeord: Mørbradgryde, mørbrad, svinemørbrad, gryderetter, gryd
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår

Begivenheder:
Studenterfest , Gæstemad

Søgeord:
Mørbradgryde, mørbrad, svinemørbrad, gryderetter, gryd

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her