Mørbrad med pesto
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Mørbrader "2 små eller 1 stor"
2 - 3
tsk
Pesto
4 - 5
skiver
Bacon
2
dl
Hønsebouillon
0,5
dl
Fløde "13 %"
1 - 2
tsk
Majsstivelse
Tilbehør: kartoffelmos med ristet bacon og frisk basilikum og evt. en blandet salat
Fremgangsmåde
Puds mørbraden pæn og skær en ridse ind til midten på langs. Bred kødet ud og smør et tyndt lag pesto på. Luk den igen og vikl bacon stramt omkring.
Brun kødet i en gryde eller dyb lågpande (der skal ikke ekstra fedtstof ved!). Steg den under låg 10 min. på hver side. Tag den op og hold den varm.
Skum så meget fedt af skyen som muligt. Hæld bouillon ved og lad det småkoge et par min.
Pisk fløde og majsstivelse sammen og jævn saucen. Kog igennem 4-5 min. og smag til.
Server kødet i tynde skrå skiver med lidt sauce over.
Søgeord: Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, pesto
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, pesto
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, pesto
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbrad-med-pesto
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbrad-med-pesto