Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mørbrad med pesto

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Mørbrader "2 små eller 1 stor"
2 små eller 1 stor
2 - 3
tsk
Pesto
4 - 5
skiver
Bacon
2
dl
Hønsebouillon
0,5
dl
Fløde "13 %"
13 %
1 - 2
tsk
Majsstivelse

Tilbehør: kartoffelmos med ristet bacon og frisk basilikum og evt. en blandet salat

Fremgangsmåde

Puds mørbraden pæn og skær en ridse ind til midten på langs. Bred kødet ud og smør et tyndt lag pesto på. Luk den igen og vikl bacon stramt omkring.

Brun kødet i en gryde eller dyb lågpande (der skal ikke ekstra fedtstof ved!). Steg den under låg 10 min. på hver side. Tag den op og hold den varm.

Skum så meget fedt af skyen som muligt. Hæld bouillon ved og lad det småkoge et par min.

Pisk fløde og majsstivelse sammen og jævn saucen. Kog igennem 4-5 min. og smag til.

Server kødet i tynde skrå skiver med lidt sauce over.



Søgeord: Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, pesto
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, pesto
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her