Mørbrad i sennepssovs
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
stk
Svinemørbrader
Mel
Salt
Peber
3
stk
Løg "mellemstore"
50
g
Smør
2
spsk
Hvidvinseddike
1
dl
Bouillon
2
tsk
Dijonsennep "fransk lys"
2
spsk
Estragon (frisk) "hakket"
2 - 3
dl
Piskefløde
Fremgangsmåde
Fjern sener og bimørbrad. Skær mørbraderne i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt flade med håndroden.
Vend kødet i krydret mel. Brun kødet på begge sider i gyldent smør. Tag dem af panden.
Svits løgene, til de er klare og gyldne. Tilsæt vineddike, sennep, bouillon, esdragon og fløde. Bland det hele godt og læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten småstege, til kødet lige er gennemstegt, men ikke tørt ca 10-15 min.
Serveres med nye eller pillekartofler, drysset med hakket persille og masser af brøndkarse serveres til
Vend kødet i krydret mel. Brun kødet på begge sider i gyldent smør. Tag dem af panden.
Svits løgene, til de er klare og gyldne. Tilsæt vineddike, sennep, bouillon, esdragon og fløde. Bland det hele godt og læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten småstege, til kødet lige er gennemstegt, men ikke tørt ca 10-15 min.
Serveres med nye eller pillekartofler, drysset med hakket persille og masser af brøndkarse serveres til
Søgeord: mørbrad, sennepssovs, dijonsennep, esdragon, hvidvinseddike, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
mørbrad, sennepssovs, dijonsennep, esdragon, hvidvinseddike, hovedret, madopskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
mørbrad, sennepssovs, dijonsennep, esdragon, hvidvinseddike, hovedret, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbrad-i-sennepssovs/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbrad-i-sennepssovs/