Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mørbrad i sennepssovs

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Svinemørbrader
Mel
Salt
Peber
3
stk
Løg "mellemstore"
mellemstore
50
g
Smør
2
spsk
Hvidvinseddike
1
dl
Bouillon
2
tsk
Dijonsennep "fransk lys"
fransk lys
2
spsk
Estragon (frisk) "hakket"
hakket
2 - 3
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde
Fjern sener og bimørbrad. Skær mørbraderne i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt flade med håndroden.

Vend kødet i krydret mel. Brun kødet på begge sider i gyldent smør. Tag dem af panden.

Svits løgene, til de er klare og gyldne. Tilsæt vineddike, sennep, bouillon, esdragon og fløde. Bland det hele godt og læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten småstege, til kødet lige er gennemstegt, men ikke tørt ca 10-15 min.

Serveres med nye eller pillekartofler, drysset med hakket persille og masser af brøndkarse serveres til


Søgeord: mørbrad, sennepssovs, dijonsennep, esdragon, hvidvinseddike, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
mørbrad, sennepssovs, dijonsennep, esdragon, hvidvinseddike, hovedret, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbrad-i-sennepssovs/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her