Mexikansk krydrede ris med laks

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Laksen steges hurtigt i et par min., tages af panden og stilles til side.
Risene kommes i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem trække i mindst 30 min., så hældes vandet fra, og risen dryppes af i en sigte.
Olien opvarmes i en tykbundet pande, skru ned for varmen og risene kommes på panden og røres rundt, indtil alle riskorn er dækket med et tyndt lag olie.
Løg, hvidløg samt chili tilsættes og det hele steger i 5 min., indtil løgene er klare og blanke, og risen er gyldenbrun.
Tomater og suppe tilsættes og blandingen smages til med salt og peber.
Der lægges låg på panden og risene skal simre i 20-30 min., eller indtil suppen er opsuget af risen, og disse er lette og færdigkogte, herefter vendes laksestykkerne i risen og varmes igennem.
Pyntes med koriander.
Søgeord: Laks, ris, mexikansk, mexicansk, risretter, fisk, lakser
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Laks, ris, mexikansk, mexicansk, risretter, fisk, lakser
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mexikansk-krydrede-ris-med-laks