Mexicansk varm chokolade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
1
l
Mælk
2
hele
Nelliker "eller 1 knsp. stødt"
125
g
Mørk bitter chokolade
2 - 3
dråber
Mandelessens
Fremgangsmåde
Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde.
Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt. Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt min.
Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer.
Drikken hældes i et krus og serveres.
Søgeord: Mexicansk, mexikansk, chokolade, kakao, non-alkohol
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Drikke
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Varme drikke , Non alkohol
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost
Søgeord:
Mexicansk, mexikansk, chokolade, kakao, non-alkohol
Pris: Billig
Opskrift: Drikke
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Varme drikke , Non alkohol
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost
Søgeord:
Mexicansk, mexikansk, chokolade, kakao, non-alkohol
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mexicansk-varm-chokolade
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mexicansk-varm-chokolade