Logo
www.mad-og-drikke.dk

Melon og myntesorbet

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
dl
Vand
1
spsk
Citronsaft
2
tsk
Husblaspulver "udrørt i 2 spsk. koldt vand, eller 4 blade husblas"
udrørt i 2 spsk. koldt vand, eller 4 blade husblas
2
stk
Myntekviste "hakkede"
hakkede
Sødemiddel "svarende til 75 g alm. sukker"
svarende til 75 g alm. sukker
1
stk
Honningmelon "ca. 500 g"
ca. 500 g
1
tsk
Pebermynteessens
2
stk
Æggehvider

Fremgangsmåde

Kom vand og citronsaft i en kasserolle med tyk bund. Bring det i kog og lad det køle af. Tilsæt den opblødte husblas og rør indtil den er helt opløst. Kom mynteblade og søddemiddel i.

Skrab melonkødet ud og purér det i en belnder. Det kan også moses gennem en si. Kom puréen i husblasblandingen sammen med pebermynteessensen.

Kom blandingen i en frostform og stil den i fryseren i ca. 1 1/2 time eller indtil den er grødagtig. Det er nødvendigt at røre i den af og til.

Pisk æggehviderne indtil de er stive. Vend dem forsigtigt i blandingen og sæt formen i fryseren igen. Pisk blandingen to gange med 1 times mellemrum.

Derefter lægges frysefolie over formen og den stilles tilbage i fryseren, til den skal serveres.

Der er nok til 4-6 personer.



Søgeord: melonsorbet, myntesorbet, sorbet, is, diabetessorbet, s
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
melonsorbet, myntesorbet, sorbet, is, diabetessorbet, s
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/melon-og-myntesorbet

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her