Marinerede vindruer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Vindruer
3
dl
Vand
2
dl
Rørsukker
1
stk
Appelsin "reven skal og saft heraf"
0,5
dl
Grand marnier
Perfekt dessert ovenpå en tung middag.
Fremgangsmåde
Skyl druerne og del dem i halve og fjern kernerne. kog vand, sukker og appelsinskal ind til en sukkerlage - ca. 2 min. Lad den køle af og bland Grand Marnieren og appelinsaften i.
Hæld lagen hen over druerne og lad dem trække koldt mindst en times tid. før servering. Server evt. med en lækker råcreme til.
Hæld lagen hen over druerne og lad dem trække koldt mindst en times tid. før servering. Server evt. med en lækker råcreme til.
Søgeord: marinerede, vindruer, grandmarnier, råcreme, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
marinerede, vindruer, grandmarnier, råcreme, dessert
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
marinerede, vindruer, grandmarnier, råcreme, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marinerede-vindruer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marinerede-vindruer