Logo
www.mad-og-drikke.dk

Marinerede revelsben

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Revelsben
0,75
dl
Appelsinjuice
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
tsk
Fransk sennep
1
fed
Hvidløg "knust"
knust
2
spsk
Tomatketchup
5
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
Salt
Peber

Tilbehør: kartoffelmos med paprika, coleslaw og evt. salat

Fremgangsmåde

Fyld en bradepande med benene.

Hæld alle ingredienser i en skål og rør rundt. Hæld det over benene og lad det trække mindst 2 timer.

Sæt bradepanden i oven på nederste ribbe på 180° i 1 ½ time.

Dyp jævnlig benene med væden.



Søgeord: Marinerede, , marineret, revelsben, svinekød, svin, ribb
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
Marinerede, , marineret, revelsben, svinekød, svin, ribb
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marinerede-revelsben

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her