Mandelkage fra rosenfeldt
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
125
g
Smør
25
g
Sukker / melis / stødt melis "ca. 4 dl"
3
stk
Æg
13
stk
Tvebakker "knuste"
100
g
Mandler "hakkede"
3
spsk
Fløde
Fremgangsmåde
Rør smørret blødt og rør det sammen med sukkeret. Rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive. Kom de knuste tvebakker i dejen og tilsæt hakkede mandler samt fløde. Vend de piskede æggehvider i.
Kom dejen i en godt smurt randform og bag kagen ca. 1 time ved 175 grader.
Kagen kan glaceres med smeltet chokolade og serveres med is eller henkogt frugt.
Kom dejen i en godt smurt randform og bag kagen ca. 1 time ved 175 grader.
Kagen kan glaceres med smeltet chokolade og serveres med is eller henkogt frugt.
Søgeord: mandelkage, tvebakker, mandler, kage, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
mandelkage, tvebakker, mandler, kage, opskrift
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
mandelkage, tvebakker, mandler, kage, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mandelkage-fra-rosenfeldt/crc32
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mandelkage-fra-rosenfeldt/crc32