Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mandelkage fra rosenfeldt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Mandelkage fra rosenfeldt - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Smør
25
g
Sukker / melis / stødt melis "ca. 4 dl"
ca. 4 dl
3
stk
Æg
13
stk
Tvebakker "knuste"
knuste
100
g
Mandler "hakkede"
hakkede
3
spsk
Fløde

Fremgangsmåde
Rør smørret blødt og rør det sammen med sukkeret. Rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive. Kom de knuste tvebakker i dejen og tilsæt hakkede mandler samt fløde. Vend de piskede æggehvider i.

Kom dejen i en godt smurt randform og bag kagen ca. 1 time ved 175 grader.

Kagen kan glaceres med smeltet chokolade og serveres med is eller henkogt frugt.


Søgeord: mandelkage, tvebakker, mandler, kage, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
mandelkage, tvebakker, mandler, kage, opskrift

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her