Logo
www.mad-og-drikke.dk

Madbrød med forskelligt fyld

(1)

Madbrød med forskelligt fyld - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
0,5
pakke
Gær "25 g"
25 g
6
dl
Vand
1
spsk
Salt
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
400
g
Durummel
500
g
Hvedemel
Pynt
2
spsk
Olivenolie "ca."
ca.
1
spsk
Rosmarin "tørret"
tørret
1
tsk
Salt
Fyld I
10
stk
Soltørrede tomater "grofthakkede"
grofthakkede
Fyld II
1
dåse
Tun / tunfisk "i olie, a 146 g"
i olie, a 146 g
10
stk
Oliven "hakkede"
hakkede
Fyld III
30
fed
Hvidløg "i urter, hakkede"
i urter, hakkede

Fremgangsmåde
Fremgangamåde:
Gær røres ud i vandet. Sukker og salt tilsættes. Durummel tilsættes, og dejen røres sammen. Tilsæt hvedemel og evt. fyld. Dejen æltes godt igennem, til den er blød og elastisk. Stilles til hævning i ca. 1 time.

Luften bankes ud af dejen, og den bredes ud i en bradepande med bagepapir. Pres huller ned i brødet med fingrene. Dryp olivenolie udover brødet og drys med rosmarin og salt. Brødet hæver til dobbelt størrelse i bradepanden.

Bages i ca. 20 min. ved 200°. Afkøles på en rist og serveres lun.

Tips
Der kan tilsættes fyld sammen med mel afhængig af den ret, som brødet skal passe til.


Søgeord: madbrød, bagværk, gær, durummel, hvedemel, soltørrede, tomater, oliven, hvidløg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
madbrød, bagværk, gær, durummel, hvedemel, soltørrede, tomater, oliven, hvidløg

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her