Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lyserød løgsuppe

(1) 4 Personer

Lyserød løgsuppe - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Løg
3
spsk
Olie
1
l
Grøntsagsbouillon
1
dl
Tomatpure
2
dl
Fløde "13 %, evt. mælk"
13 %, evt. mælk
Salt "evt."
evt.
Råsukker "evt."
evt.
2
skiver
Franskbrød
2
spsk
Olie
1
fed
Hvidløg
1
bundt
Persille

Fremgangsmåde

Løgene hakkes fint og brunes let i olien. Kogende bouillon hældes ved, og suppen koges 10 min. Tomatpuré og fløde tilsættes, og suppen smages evt. til med salt og råsukker.

Franskbrødsskiverne skæres i små terninger og ristes gyldne i olie tilsat knust hvidløg.

Lige inden serveringen drysses suppen med brødterningerne og hakket persille- eller brødterningerne serveres til seperat.



Søgeord: løgsuppe, mad, løg, supper, suppe, opskrifter, vegetarmad, madopskrift, veg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
løgsuppe, mad, løg, supper, suppe, opskrifter, vegetarmad, madopskrift, veg

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her