Lyserød løgsuppe
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Løg
3
spsk
Olie
1
l
Grøntsagsbouillon
1
dl
Tomatpure
2
dl
Fløde "13 %, evt. mælk"
Salt "evt."
Råsukker "evt."
2
skiver
Franskbrød
2
spsk
Olie
1
fed
Hvidløg
1
bundt
Persille
Fremgangsmåde
Løgene hakkes fint og brunes let i olien. Kogende bouillon hældes ved, og suppen koges 10 min. Tomatpuré og fløde tilsættes, og suppen smages evt. til med salt og råsukker.
Franskbrødsskiverne skæres i små terninger og ristes gyldne i olie tilsat knust hvidløg.
Lige inden serveringen drysses suppen med brødterningerne og hakket persille- eller brødterningerne serveres til seperat.
Søgeord: løgsuppe, mad, løg, supper, suppe, opskrifter, vegetarmad, madopskrift, veg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
løgsuppe, mad, løg, supper, suppe, opskrifter, vegetarmad, madopskrift, veg
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
løgsuppe, mad, løg, supper, suppe, opskrifter, vegetarmad, madopskrift, veg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lyseroed-loegsuppe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lyseroed-loegsuppe