Logo
www.mad-og-drikke.dk

Luksus rødvinssauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Bacontern
150
g
Champignon "i tern"
i tern
1
stk
Løg "lille, finthakket"
lille, finthakket
Smør
4
dl
Rødvin
2
dl
Fløde
1
dl
Bouillon "vand +okseterning"
vand +okseterning

Fremgangsmåde
Bacontern, champignontern og hakkede løg svitses i en gryde med smør. Derefter hældes rødvin i, og det koger ned. Derefter hældes fløde, evt fond/bouillion vand i, og koger igen.

Jævnes efter behov.


Søgeord: rødvinssauce, bacontern, champignontern, rødvin, fløde, okseterning, sauce, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving , Valentine

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
rødvinssauce, bacontern, champignontern, rødvin, fløde, okseterning, sauce, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/luksus-roedvinssauce

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her