Luksus rødvinssauce
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
200
g
Bacontern
150
g
Champignon "i tern"
1
stk
Løg "lille, finthakket"
Smør
4
dl
Rødvin
2
dl
Fløde
1
dl
Bouillon "vand +okseterning"
Fremgangsmåde
Bacontern, champignontern og hakkede løg svitses i en gryde med smør. Derefter hældes rødvin i, og det koger ned. Derefter hældes fløde, evt fond/bouillion vand i, og koger igen.
Jævnes efter behov.
Jævnes efter behov.
Søgeord: rødvinssauce, bacontern, champignontern, rødvin, fløde, okseterning, sauce, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving , Valentine
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
rødvinssauce, bacontern, champignontern, rødvin, fløde, okseterning, sauce, tilbehør
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving , Valentine
Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
rødvinssauce, bacontern, champignontern, rødvin, fløde, okseterning, sauce, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/luksus-roedvinssauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/luksus-roedvinssauce