Linse og ris karbonader
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kartoffel / kartofler "stor, ca. 150 g"
100
g
Linser
50
g
Ris "rå"
0,5
l
Vand
1
stk
Løg "100 g"
2
spsk
Tamari
1
spsk
Basilikum (frisk) "hakket"
1
dl
Majsmel
1
stk
Æg "stort"
Mælk "evt."
Olie "til stegning"
Fremgangsmåde
Kartoflen skrælles og skæres i små terninger. Linser, ris og kartoffelterninger koges ca. 40 min. Hvis vandet koger væk, tilsættes lidt mere.
Evt. overskydende vand hældes fra, og linser, ris og kartofler moses. Eller de kan presses gennem en grov sigte.
Mosen røres med finthakket løg, tamari, basilikum, majsmel og æg. Hvis farsen er meget stiv, kan der tilsættes lidt mælk, men den må ikke være for lind.
Der formes ca. 10 karbonader af farsen. De steges gyldne på begge sider i meget varm olie.
Søgeord: linsekarbonader, riskarbonader, karbonader, vegetarkarbonader, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
linsekarbonader, riskarbonader, karbonader, vegetarkarbonader, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
linsekarbonader, riskarbonader, karbonader, vegetarkarbonader, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/linse-og-ris-karbonader
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/linse-og-ris-karbonader