Logo
www.mad-og-drikke.dk

Linse og ris karbonader

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Linse og ris karbonader - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kartoffel / kartofler "stor, ca. 150 g"
stor, ca. 150 g
100
g
Linser
50
g
Ris "rå"
0,5
l
Vand
1
stk
Løg "100 g"
100 g
2
spsk
Tamari
1
spsk
Basilikum (frisk) "hakket"
hakket
1
dl
Majsmel
1
stk
Æg "stort"
stort
Mælk "evt."
evt.
Olie "til stegning"
til stegning

Fremgangsmåde

Kartoflen skrælles og skæres i små terninger. Linser, ris og kartoffelterninger koges ca. 40 min. Hvis vandet koger væk, tilsættes lidt mere.

Evt. overskydende vand hældes fra, og linser, ris og kartofler moses. Eller de kan presses gennem en grov sigte.

Mosen røres med finthakket løg, tamari, basilikum, majsmel og æg. Hvis farsen er meget stiv, kan der tilsættes lidt mælk, men den må ikke være for lind.

Der formes ca. 10 karbonader af farsen. De steges gyldne på begge sider i meget varm olie.



Søgeord: linsekarbonader, riskarbonader, karbonader, vegetarkarbonader, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
linsekarbonader, riskarbonader, karbonader, vegetarkarbonader, madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her