Logo
www.mad-og-drikke.dk

Leverpostej til jul

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Svinelever
500
g
Spæk
3
stk
Løg
Opbagning
35
g
Margarine
35
g
Mel
2,5
dl
Mælk
Herefter røres blandingen med
2
stk
Æg
Salt
Peber "man kan næsten ikke bruge for meget peber"
man kan næsten ikke bruge for meget peber
Oregano (tørret) "andre krydderier kan også anvendes"
andre krydderier kan også anvendes
Merian (tørret) "andre krydderier kan også anvendes"
andre krydderier kan også anvendes

Herlig julespostej.

Fremgangsmåde

Lever, spæk og løg køres 2 gange gennem kød maskinen. Røres med en afkølet opbagning. Dejen kommes i smurte forme, og bages i vandbad i ovnen ved 175 grader C i ca. 1 time



Søgeord: juleposej, leverpostej, opskrifter, mad, , griselever, spæk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
juleposej, leverpostej, opskrifter, mad, , griselever, spæk
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her