Leverpostej med kalvelever
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
500
g
Kalvelever
1
stk
Løg
2
stk
Ansjoser
2
fed
Hvidløg
1
stk
Æble "syrligt"
120
g
Mel
1
stk
Æg
0,5
l
Mælk
250
g
Smør
2 - 3
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
0,5
tsk
Allehånde
Denne leverpostej er lavet uden spæk og svinelever, derfor er den særligt velegnet til mennesker der ikke
spiser svinekød.
spiser svinekød.
Fremgangsmåde
Hak lever, løg, ansjoser, hvidløg og æble i en foodprocessor. Pisk melet ud i kold mælk og bring det i kog.
Smelt smørret i den varme jævning. Rør leverblandingen, æg, salt, peber og allehånde i. Hæld massen i formeog bag den i ca. 1 time ved 200 grader.
Smelt smørret i den varme jævning. Rør leverblandingen, æg, salt, peber og allehånde i. Hæld massen i formeog bag den i ca. 1 time ved 200 grader.
Søgeord: leverpostej, kalvelever, ansjoser, allehånde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
leverpostej, kalvelever, ansjoser, allehånde
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
leverpostej, kalvelever, ansjoser, allehånde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/leverpostej-med-kalvelever
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/leverpostej-med-kalvelever