Logo
www.mad-og-drikke.dk

Letfrossen jordbærmousse


Letfrossen jordbærmousse - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Jordbær
4 - 5
spsk
Sukker / melis / stødt melis "efter smag"
efter smag
2
spsk
Portvin
2,5 - 3
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde
Skyl jordbærrene og tag nogle hele bær fra til pynt. Nip haserne af og mos jordbærrene groft med sukker og portvin, gerne i blender eller foodprocessor.

Pisk fløden stiv og bland den med jordbærrene. Fordel moussen i 4 portionsglas. Sæt dem i fryseren et par timer, til moussen er halvfrossen.

Pynt med hele bær og flødeskum.


Søgeord: jordbærmousse, jordbær, mousse, dessert, portvin, sherry
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
jordbærmousse, jordbær, mousse, dessert, portvin, sherry

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her