Langtidshævede grahamsboller med yoghurt

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Tip:
Dejen skal have den rette konsistens og må ikke være hverken for våd eller tør. Den rette konsistens er opnået, når dejen begynder at danne ’glutentråde’, der klæber sig til kanterne af skålen men let slipper igen. Sørg for, at ovnen er forvarmet, når du bager bollerne. De får den bedste skorpe, hvis de bages kort tid i en varm ovn. Brug gerne en bagesten, hvis du har en.
Smuldr gæren i en skål. Tilsæt vand. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt yoghurt, honning og salt, og rør rundt. Tilsæt grahamsmel, og rør rundt med en grydeske. Tilsæt gradvist
hvedemel, til dejen bliver smidig men stadig er til at røre i. For meget mel resulterer i tørre boller, men dejen skal ikke være flydende.
Rør kraftigt i skålen med grydeskeen i 10 minutter. Dæk skålen til, og sæt den i køleskabet natten over eller i mindst 8 timer.
Tænd ovnen på 250° varmluft, og sæt en bageplade i ovnen. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær den ud i boller.
Tag den varme bageplade ud af ovnen, og beklæd den med bagepapir. Løft bollerne over på bagepladen, og bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er flot gyldne og sprøde.
Lad bollerne køle let af på en bagerist inden servering.
Søgeord: grahamsboller, langtidshævede grahamsboller, langtidshævede boller
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Brød
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
grahamsboller, langtidshævede grahamsboller, langtidshævede boller
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/langtidshaevede-grahamsboller-med-yoghurt