Lammemørbrad med stegte kartofler og sovs

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Tag kødet ud af køleskabet en halv times tid før brug. Ellers kan det kolde kød sænke pandens temperatur, så kødet ikke steges ved den ønksede varme.
Stegte kartofler:
Tænd ovnen på 225 grader. Skrub kartoflerne, og kog dem knapt møre. Hæld vandet fra, og damp dem tørre under låg. Vend dem med lidt olie i et ovnfast fad. Bag dem helt møre og gyldne i ca. 15 minutter. Krydr med salt.
Lammemørbrad og sovs:
Hak løget, og skær bacon i tern. Steg løg og bacon i smør, til løget er blødt. Hæld fløde og lammefond på, og tilsæt timian og enebær. Lad det simre i mindst 30 minutter. Smag til med salt, peber, balsamico og honning. Dup lammemørbrader tørre. Brun dem hurtigt på begge sider i olie og/eller smør ved høj varme. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen, og steg yderligere ca. 3 minutter på hver side. Lad dem hvile i 1 minut, og skær dem derefter i skrå skiver.
Rucolasalat:
Skyl rucola, og slyng den tør. Vend tomater pg pinjekerner, og dryp lidt olie fra tomaterne over. Krydr med salt og peber, og smuldr feta over.
Søgeord: lammemørbrad, lammekød, lam, mørbrad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Påske
Begivenheder:
Påskefrokost
Søgeord:
lammemørbrad, lammekød, lam, mørbrad
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammemoerbrad-med-stegte-kartofler-og-sovs