Lammefrikadeller med græsk salat

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Rør hakket kød og salt, til det bliver sejt. Hak løg fint, og bland det med kød, presset hvidløg, æg, spidskommen og peber. Justér konsistensen med mælk og havregryn, så farsen er lidt, men fast. Rør smuldret feta i, og lad farsen hvile køligt i 30 minutter eller mere.
Steg frikadellerne på en pande i en blanding af smør og olie i ca. 12 minutter ved middel varme.
Græsk salat:
Halvér agurken , og fjern det midterste våde kød. Skær resten i skiver. Del tomaterne i både, og skær rødløget i tynde ringe. Afdryp kikærterne i en sigte. Anret agurker, tomater, rødløg og kikærter på et fad. Drys oliven, og smuldret fetaost over.
Pisk en dressing af olie, balsamico, oregano, salt og peber. Dryp den over salaten, og servér sammen med frikadellerne.
Søgeord: lammefrikadeller, græsk salat
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
lammefrikadeller, græsk salat
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammefrikadeller-med-graesk-salat