Lakserilette på toast
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 24 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
300
g
Varmrøget laks
200
g
Flødeost "naturel"
2
spsk
Dijonsennep
Salt
Peber
4
spsk
Purløg "finthakket, gem lidt til pynt"
6
skiver
Toastbrød
Fremgangsmåde
Pil laksen i mindre stykker og stil til side.
Rør flødeost med sennep, krydr med salt og peber og vend purløg i sammen med laksen.
Rist brødet og del hvert stykke i 4 stykker. Anret lakseriletten på de små stykker brød, drys med purløg og servér.
Søgeord: lakserilette, lakseforret, lakseappetizer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad
Søgeord:
lakserilette, lakseforret, lakseappetizer
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Appetizer
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad
Søgeord:
lakserilette, lakseforret, lakseappetizer
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakserilette-paa-toast
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakserilette-paa-toast