Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lakserilette på toast

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 24 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Varmrøget laks
200
g
Flødeost "naturel"
naturel
2
spsk
Dijonsennep
Salt
Peber
4
spsk
Purløg "finthakket, gem lidt til pynt"
finthakket, gem lidt til pynt
6
skiver
Toastbrød

Fremgangsmåde

Pil laksen i mindre stykker og stil til side.

 

Rør flødeost med sennep, krydr med salt og peber og vend purløg i sammen med laksen.

 

Rist brødet og del hvert stykke i 4 stykker.  Anret lakseriletten på de små stykker brød, drys med purløg og servér.



Søgeord: lakserilette, lakseforret, lakseappetizer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Appetizer

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Nytår , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad

Søgeord:
lakserilette, lakseforret, lakseappetizer
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakserilette-paa-toast

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her