Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lakse tatar med avocado og rødløg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Lakse tatar med avocado og rødløg - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Laksestrimler
2
stk
Avocado "modne"
modne
1
stk
Rødløg
Salt
Peber
2
spsk
Citronsaft
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
38 %
50
g
Lakserogn "eller stenbiderrogn"
eller stenbiderrogn
Feldsalat
Purløg

Der findes mange skønne madopskrifter med laks, denne er en forret.

Tilbehør: ristet brød

Fremgangsmåde

Skær avocadokødet i små tern og hak løget. Bland laks med avocado, løg og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Anret lakseblandingen midt på tallerknen og form den til en tatar. Læg små toppe af cremefraiche, lakserogn og feldsalat rundt om.

Pynt med purløg og server ristet brød til.

Der er nok til 4-6 personer.



Søgeord: tatar, forret, avocado, rødløg, laksestrimler, laks, lakserogn, stenbiderrogn, feldsalat, madopskrifter, purlør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
tatar, forret, avocado, rødløg, laksestrimler, laks, lakserogn, stenbiderrogn, feldsalat, madopskrifter, purlør

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her