Logo
www.mad-og-drikke.dk

Laks med abrikos, mandler og hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Laks med abrikos, mandler og hvidvin - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Laksefileter
50
g
Abrikoser "tørrede"
tørrede
0,5
dl
Hvidvin
50
g
Mandler
2
spsk
Akaciehonning
30
g
Smør
Salt
Peber

Tilbehør: løse ris og en skål salat

Fremgangsmåde
Findel abrikoserne, hæld hvidvinen over og lad abrikoserne trække i vinen 1 time. Skold og smut mandlerne, lad dem afkøle og hak dem nogenlunde fint. Rist dem gylden på en varm tør pande. Bland abrikoser, hvidvin og mandler med akaciehonning, salt og peber og smør i klumper.

Læg de 4 skiver laksefilet nedad i et smurt ovnfast fad. Fordel abrikos-mandel blandingen over. Stil fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min.
 
Tip:
Lav evt. ekstra portion af mandel-abrikosblandingen.


Søgeord: laks, abrikos, mandler, hvidvin, akaciehonning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
laks, abrikos, mandler, hvidvin, akaciehonning

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her