Logo
www.mad-og-drikke.dk

Laks bagt på kartoffel med flødeost

(1) 2 Personer

Laks bagt på kartoffel med flødeost - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Bagekartofler / bagekarfottel "store"
store
Salt
Peber
Parmesanost "evt."
evt.
2
stk
Laksefileter "ca. 250 g"
ca. 250 g
200
g
Flødeost "med krydderurter"
med krydderurter
4
stk
Stanniol

Retten er beregnet fra 2-4 personer afhængig af om man serverer den som hovedret eller forret.

Tilbehør: salat og evt. brød

Fremgangsmåde

Kartoflerne skæres i skiver og lægges taglagt på et stykke oliesprayet stanniol. Spray igen med olie og krydr med salt og peber og evt. parmesan. Stanniolen lukkes omkring.

Kartoffelskiverne bages i ovnen ved 225°, i ca. 30-40 min.

Herefter tages de ud af ovnen igen og et stykke fersk laks i små strimler lægges henover. Bages videre i ovnen et par min.

Flødeosten fordeles ud på laksen, som gratineres i ovnen ved 230° i 5-10 min. Luk ikke stanniolen denne gang, da man skal kunne holde øje med osten (når osten er let gylden, er de færdige).

Flødeost naturel kan også anvendes. Bland den med hakkede friske krydderurter såsom, dild, persille, basilikum og purløg.



Søgeord: Laks, fisk, fiskret, fiskeretter, lakseretter, kartoffe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet , Sund opskrift

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
Laks, fisk, fiskret, fiskeretter, lakseretter, kartoffe

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her