Lagkagetærte med jordbær, appelsin og mandelflager

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Rør fedtstoffet blødt, tilsæt sukker og æggeblommer og rør det hele let og luftig.
Riv det yderste af appelsinernes skal og kom halvdelen i smørcremen. Pres appelsinen og hæld saften i smørcremen. Rør godt rundt og smag til med resten af appelsinskallen.
Rist mandelspånerne i en stegepande eller på en plade i ovnen ved 175° i ca. 8 min.
Skyl jordbærrene. Nip en fjerdedel af dem og skær disse i skiver.
Læg en lagkagebund på et fad, bred lidt appelsincreme på og dæk med skivede jordbær. Gentag dette med endnu en bund, creme og jordbær. Læg den øverste bund på og tryk den lidt til. Bred resten af appelsincremen over tærten og på kanten.
Dæk kanten med mandelflager. Pynt med halve jordbær og læg resten af jordbærrene rundt om tærten.
Lad fadet stå koldt til serveringen.
Søgeord: lagkagetærte, jordbær, appelsin, mandelflager, kage, mad, opskrift, tærte, lagkage, lagkagebunde
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
lagkagetærte, jordbær, appelsin, mandelflager, kage, mad, opskrift, tærte, lagkage, lagkagebunde
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lagkagetaerte-med-jordbaer-appelsin-og-mandelflager