Lækre buffetspyd med okse- og svinemørbrad

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Tilbehør: 600 g grøn salat og 600 g flutes
Læg spydene i koldt vand i ca. ½ time.
Skær de 4 slags kød i hver 24 tern (ca. 2 x 3 cm).
Flæk blommerne, fjern stenene og skær blommerne i 48 stykker.
Del baconskiverne midt over. Sno et stykke bacon rundt om hvert stykke blomme. Del hver løgbåd i blade og mindre både (48 stykker i alt).
Tag spydene op af vandet og tør dem.
Sæt kød, blommer med bacon og løg (med lidt afstand imellem) på spydene således: Kylling, blomme, svinekød, løg, oksekød, blomme, lam og afslut med løg. Stil spydene tildækket i køleskabet.
Kom smørret i en lille tykbundet gryde og smelt det ved kraftig varme, uden at det bruner. Tag gryden af varmen og tilsæt teriyakisauce og resten af ingredienserne.
Kom alufolie i ovnens bradepande og læg risten over. Læg halvdelen af spydene på risten. Dup med en pensel kryddersmørret på begge sider af spydene og drys dem med rasp - ligeledes på begge sider. Anbring rist og bradepande øverst i ovnen og grill spydene i ca. 5 min. Vend spydene og grill dem færdige.
Dup resten af spydene med kryddersmør, drys med rasp og grill dem.
Spydene kan stå tildækket i køleskabet 4-5 timer, før de grilles.
Hvis buffetspydene skal fryses så erstat de frosne lammemørbrader med oksemørbrad (900 g oksemørbrad i alt).
Søgeord: buffetspyd, svinemørbrad, buffet, frokost, kyllingefilet, oksemørbrad, lammemørbrad, blommer, rødløg, teriyakisauce, basilikum, koriander
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Buffet egnet , Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
buffetspyd, svinemørbrad, buffet, frokost, kyllingefilet, oksemørbrad, lammemørbrad, blommer, rødløg, teriyakisauce, basilikum, koriander
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laekre-buffetspyd-med-okse-og-svinemoerbrad