Kyllingesalat med vindruer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
300
g
Kyllingekød "kogt eller stegt"
2,5
dl
Vindruer "stenfri"
1
dl
Abrikoser "tørrede"
1
stk
Peberfrugt "gul"
0,5
dl
Pinjekerner
2
stænger
Bladselleri
0,5
bundt
Forårsløg / springløg
1
dl
Græsk yoghurt
2
tsk
Karry
1
spsk
Honning
2
tsk
Limesaft
2
tsk
Citronsaft
4
stk
Icebergsalatblade
Kan både bruges som forret og som frokostret.
Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i mindre stykker og bland det med halverede vindruer og grofthakkede abrikoser. Hak peberfrugten fint og vend det i sammen med pinjekernerne. Snit bladselleri og forårsløg fint og bland det i salaten.
Rør yoghurten med karry, honning, lime- og citronsaft. Vend dressingen i salaten og anret den i de skyllede icebergblade.
Server med flute.
Søgeord: kyllingesalat, vindruer, forret, abrikoser, peberfrugt, græsk, yoghurt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
kyllingesalat, vindruer, forret, abrikoser, peberfrugt, græsk, yoghurt
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
kyllingesalat, vindruer, forret, abrikoser, peberfrugt, græsk, yoghurt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingesalat-med-vindruer
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingesalat-med-vindruer