Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingesalat med vindruer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kyllingesalat med vindruer - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Kyllingekød "kogt eller stegt"
kogt eller stegt
2,5
dl
Vindruer "stenfri"
stenfri
1
dl
Abrikoser "tørrede"
tørrede
1
stk
Peberfrugt "gul"
gul
0,5
dl
Pinjekerner
2
stænger
Bladselleri
0,5
bundt
Forårsløg / springløg
1
dl
Græsk yoghurt
2
tsk
Karry
1
spsk
Honning
2
tsk
Limesaft
2
tsk
Citronsaft
4
stk
Icebergsalatblade

Kan både bruges som forret og som frokostret.

Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i mindre stykker og bland det med halverede vindruer og grofthakkede abrikoser. Hak peberfrugten fint og vend det i sammen med pinjekernerne. Snit bladselleri og forårsløg fint og bland det i salaten.

Rør yoghurten med karry, honning, lime- og citronsaft. Vend dressingen i salaten og anret den i de skyllede icebergblade.

Server med flute.


Søgeord: kyllingesalat, vindruer, forret, abrikoser, peberfrugt, græsk, yoghurt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kyllingesalat, vindruer, forret, abrikoser, peberfrugt, græsk, yoghurt

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her