Kyllingeleverpostej med cognac
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
pakker
Kyllingelever "dybfrossen"
100
g
Smør "+ en god klump"
2 - 3
spsk
Cognac
Salt
Hvid peber
0,5
dl
Piskefløde
2
tsk
Fire krydderier
Cornichons "små syltede agurker"
Skøn julepostej til frokostbordet.
Fremgangsmåde
Kyllingelever optøs let og blancheres, løber af i en sigte, og afpudses omhyggeligt. Ristes derefter i en tykbundet gryde i en god klump smør 5-6 minutter, tages op og hakkes fint. Skyen i gryden tilsættes 2-3 spiseskefulde cognac, salt og hvid peber og får et opkog. Hertil kommer den finthakkede lever sammen med 100 g smør, piskefløde og »fire krydderier«.
Røres godt sammen, fyldes i en skål og stilles køligt. Vendes ved serveringen og garneres med cornichons.
Røres godt sammen, fyldes i en skål og stilles køligt. Vendes ved serveringen og garneres med cornichons.
Søgeord: kyllingeleverpostej, leverpostej, julepostej, opskrifter, mad, cognac
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
kyllingeleverpostej, leverpostej, julepostej, opskrifter, mad, cognac
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
kyllingeleverpostej, leverpostej, julepostej, opskrifter, mad, cognac
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingeleverpostej-med-cognac
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingeleverpostej-med-cognac