Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingeinderfilet med safrankartoffelsalat

(1) 4 Personer

Kyllingeinderfilet med safrankartoffelsalat - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
280
g
Kyllingeinderfilet
1
bundt
Koriander "frisk"
frisk
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
spsk
Chilisauce / chilisovs
1
stk
Lime / limefrugt "saften heraf"
saften heraf
1
spsk
Rørsukker
Safrankartoffelsalat
1
bakke
Aspargeskartoffeler "eller tilsvarende mængde nye kartofler"
eller tilsvarende mængde nye kartofler
500
g
Fromage frais "naturel 0,5%"
naturel 0,5%
0,5
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
1
spsk
Rørsukker
Havsalt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
2
tråde
Safran
Bredbladet persille

Fremgangsmåde

Kyllinge inderfileterne lægges i marinade af hakket koriander, soja, chilisauce, limesaft, salt og peber i min 30 min. inden de grilles 3-5 min. på hver side.

Kartoflerne skylles, koges og afkøles. Fromage frais, citronsaft, rørsukker, salt, peber og safran røres sammen. Dressingen bliver mere gul og får kraftigere safransmag jo længere den står og trækker, efter at den er rørt sammen.

Kartoflerne blandes i dressingen og serveres sammen med de grillede kyllingestykker og lidt bredbladet persille.   



Søgeord: kyllingeinderfilet, safrankartoffelsalat, opskrift, mad, hovedret, koriander, saya, sauce, chilisauce, limefrugt, rørsukker, aspargeskartofler, safran
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
kyllingeinderfilet, safrankartoffelsalat, opskrift, mad, hovedret, koriander, saya, sauce, chilisauce, limefrugt, rørsukker, aspargeskartofler, safran
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her