Kyllingegryde med rødvin
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kylling "delt i 6-8 stykker"
2
spsk
Smør
3
dl
Vand
1
dåse
Flåede tomater
3 - 4
spsk
Tomatpure
1
stk
Hønsebouillonterning
250
g
Champignon
2
spsk
Mel
1
dl
Rødvin
2,5
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Hvidløg "evt."
Babymajs
Tilbehør: salat og løse ris
Fremgangsmåde
Kyllingestykkerne brunes i en stegepande og lægges efterhånden over i en gryde.
Panden koges af med vand, dåsetomater, tomatpuré og 1 hønsebouillonterning og hældes over kyllingestykkerne, der småsteger under låg i 20 min.
Imens småsteger på panden i lidt smør champignoner i kvarte, herover drysses mel, og der spædes med vin og fløde og krydres med salt og peber. Det koger i 5 min og hældes over kyllingestykkerne, der nu småsimrer videre i ca. 30 min.
Babymajs kommes i gryden og koger med nogle min.
Retten smages til og serveres med salat og løse ris.
Søgeord: kylling, rødvin, flåde, tomater, piskefløde, hvidløg, babymajs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
kylling, rødvin, flåde, tomater, piskefløde, hvidløg, babymajs
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
kylling, rødvin, flåde, tomater, piskefløde, hvidløg, babymajs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingegryde-med-roedvin
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingegryde-med-roedvin