Kyllingefrikadeller med urter og feta
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Hakket kyllingekød
100
g
Fetaost "smuldret"
3
stk
Æg
1
dl
Havregryn
1
spsk
Mel
1
stk
Chili "rød, finthakket"
1
håndfuld
Basilikumblade "hakkede"
4
stilke
Timian (frisk)
1
bundt
Bredbladet persille
1
stk
Zittauerløg "hakket"
Citronsaft "lidt"
Salt
Peber "fra kværn"
Smør "og olivenolie til stegning"
Fremgangsmåde
Rør kødet med feta, æg, havregryn og mel. Skyl og hak chili, urter og løg fint og rør det i farsen sammen med lidt salt, peber og citronsaft.
Lad farsen hvile i køleskab i ca. 15 min. og steg frikadellerne i en blanding af smør og olie.
Lad farsen hvile i køleskab i ca. 15 min. og steg frikadellerne i en blanding af smør og olie.
Søgeord: kyllingefrikadeller, urter, feta, fedtfattigt, hovedret, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
kyllingefrikadeller, urter, feta, fedtfattigt, hovedret, opskrift
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
kyllingefrikadeller, urter, feta, fedtfattigt, hovedret, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingefrikadeller-med-urter-og-feta
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingefrikadeller-med-urter-og-feta